Вероятно имате нужда от квалифициран електротехник за свързване на новата Ви готварска печка, ако е така сте на правилното място. Всички наши електротехници са квалифицирани и имат значителен опит в областта на електротехниката. Те ще направят всичко възможно да удовлетворят Вашите желания и ще съобразят с Вашите изисквания по-време на монтажните дейности.

Ще се радваме ако можем да Ви помогнем при необходимостта от електротехник, който да свърже в електропреносната мрежа Вашата нова готварска печка.

Нашите електротехници имат дългогодишен опит в тази област и ще откликнат възможно най бързо в интервала 09.00ч.-18.00ч. без почивен ден.

Необходимостта от готварска печка е от особено значение за всяко семейство и най-вече за домакинята. Затова когато клиентите избират нас за техен домашен електротехник могат да си гарантират добри и качествени услуги на достъпни цени.

Ако имате нужда от квалифицирани, опитни и коректни електротехници за Вашите домашни или търговски електро услуги, включително монтаж на готварска печка се свържете с нас и ние ще реагираме възможно най-бързо!

Предлагаме също така и ремонт на стари готварски печки, за повече информация се свържете с нас.

Цени за монтаж на готварска печка

Описание Мярка Цена (лв.)
1 Свързване на готварска печка. бр. 40.00

За повече информация погледнете нашата ценова листа.